top of page

Gelaat

(Prijzen variëren tussen 40€ en 85€)

Basic Care

Een basisverzorging waarin alles wordt onderhanden genomen met fluwele zachtheid namelijk een goede reiniging en peeling, verwijderen van comedonen, gezichtsmaskern, massage met als afwerking een aangepaste dagcrème.

Skin Care met LED-lichttherapie

De verzorging wordt aangepast aan de noden van de huid en aan de wensen van de klant. Hierbij wordt LED-lichttherapie gebruikt op basis van natuurlijk genezend LED licht, dat een rem zet op het huidverouderingsproces.

Momenteel hét schoonheidsgeheim van veel beroemdheden. LED lichttherapie is een volledig pijnloze vorm van huidverbetering. Een hele ontspannende behandeling, geschikt voor alle huidtypes. 

De aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid word gestimuleerd. Rimpels vervagen, littekens verminderen, evenals pigmentvlekken. Waardoor de huid een strakkere, egalere en jeugdigere uitstraling krijgt. U ziet direct resultaat, de huid voelt fris en glad aan en ziet er stralend uit. Een kuur geeft optimaal resultaat.

Fruitzuurbehandelingen 

Is een uitermate efficiciënte oppervlaktepeeling. Glycolzuren en fruitzuren verwijderen overmatige dode huidcellen. Onzuiverheden en oneffenheden van de huid worden aangepakt. Hierna voelt de huid egaal en zacht aan. Een kuur geeft optimaal resultaat.

Men care

Een verzorging dat toegepast is op de noden van de man

Oxygen care

Deze zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels. De zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert.

Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.

Microneedling

Met Microneedling pakken we de ongemakken van huidverouderingsverschijnselen aan, zoals een doffe huid, pigmentvlekjes, verlies van veerkracht en stevigheid en een grove structuur. Doordat de naaldlengtes kunnen worden afgestemd per regio is het zelfs mogelijk – in tegenstelling tot laserbehandelingen - om veilig de huid rondom de ogen te behandelen. Fijne lijntjes verzachten en huidverslapping bij de ogen wordt hierdoor tegengegaan. Microneedling is een zeer veilige behandeling en ook goed geschikt voor een meer gepigmenteerde of pigmentgevoelige huid zoals post-inflammatoire hyperpigmentatie. Veel soorten littekens – waaronder acne littekens, atrofische littekens en chirurgische littekens – kunnen hierdoor veel beter worden aangepakt en verbeterd.

In kuur geeft dit een optimaal resultaat


Gelaat: Diensten
bottom of page